Zvolte jazyk

Rs banner 01

Novinky


TGM Berlín se podílela na optimalizaci hmotnosti vozů pro metro v Berlíně:


Jsem členem: https://tschechien.ahk.de/cz/


ŠKODA Transportation: mrkněte na video nové tramvaje pro Stadtwerke Bonn GmbH, na které jsme se podíleli: https://www.facebook.com/SkodaGroup/videos/2938661646441567/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

 

Podílím se na: https://www.silverbusiness.cz/

Silver Business je vlastní projekt Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR), který jsme odstartovali začátkem roku 2018. Na skutečných lidských příbězích ukážeme výhody, které přináší citlivá aktivace seniorů a jejich uplatnění v nejrůznějších oborech. Důležitý je pro nás dlouhodobý význam těchto aktivit jak pro seniory, tak i pro celou společnost.


Krátký film o přečerpávací vodní elektrárně Dlouhé Stráně v Jeseníkách. Technologii na odlitek oběžného kola vytvořil Richard Šulko ve slévárně oceli v podniku ŠKODA Hutě v Plzni: https://fb.watch/v/BPAhui7u/ 


Mezi 10 nejlepšími Živnostníky Plzeňského kraje za 2019:

 
  

RS Consult získal na své služby ochrannou známku:

 


RS Consult (Richard Šulko) je členem:


    https://www.eu-donauwald.bayern/

Kdo jsme:

Evropská unie byla založena 9. prosince 1946 jako nadstranické a proevropské spojení občanů. Naše nezávislá organizace prosazuje sjednocenou, federálně organizovanou, demokratickou a mírovou Evropu. Myšlenka porozumění mezi národy a rozmanitost hraje centrální roli.   


                  www.deutschboehmen.com

RS Consult podporuje "Spolek Němců v Čechách, z. s.", který je Spolkem německé menšiny v západních Čechách, který zachovává a dále rozvíjí kulturní dědictví Českých Němců, tzv. Egerlanďáků.